Lær din krop at heale sig selv gennem breathwork.

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

Heal-Igennem-Breathwork-2

Lær din krop at heale sig selv gennem breathwork.

Din krop er super intelligent. Lad din krop komme til orde!


Denne workshop er for alle.


Om du er i smerte eller ej, om du føler dig psykisk belastet eller slet ingen af delene, er du hjertelig velkommen!


Aftenen begynder med en kort guidet meditation og du får lidt tid til at reflektere over, om der er noget bestemt, du gerne vil have fokus på. Det kan være et bestemt område i dit liv du gerne vil have mere klarhed omkring.


Breathwork er en kropsterapi, hvor du bruger en blid rytmisk åndedrætsteknik. Der er ingen pause mellem indånding og udånding. Det vil sige, at du trækker vejret bevidst sammenhængende.


Dit åndedræt sætter gang i hele dit energisystem ved at ilte blodet og frigive endorfiner, som er med til at give dine tanker ro. Jeg guider dig igennem breathwork processen så du føler dig tryg.


Eftersom du kommer dybere ind i åndedrættet og dybere ind i dine følelseslag, kan der dukke følelser og minder op til overfladen. Det giver dig mulighed for at forløse gammel stagneret energi som ikke længere tjener dig.


Med din tilladelse trykker jeg på nogle punkter på kroppen, hvor jeg fornemmer, at energien er blokeret, så der kan komme flow i dit energisystem.


Vi slutter af med integration; en stille stund, hvor du får mulighed for at integrere de nye indsigter og lytte til din krops indre visdom. Denne del er lige så vigtig som den aktive vejrtrækningsdel, for du ligger afslappet og lader din krop finde balance i sin fornyede livsenergi.

 

Praktiske oplysninger:


Sted: Sjælsro Skolen Herstedøstergade 22.1,2620 Albertslund

DKK 250
Total due DKK 250
including 25% moms DKK 50.00

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.